Roslagens Schackförbund | Team Viking 7,5 – 0,5 Burgsvik Alva SK Reportage i Norrtelje Tidning
RSS
 

Team Viking 7,5 – 0,5 Burgsvik Alva SK Reportage i Norrtelje Tidning

Feb 5 2013

 Team_Viking_LOGO          Logotype (Roslagens Schackförbund)        RoslagensSparbank

Under lördagen spelades Roslagens första elitseriematch, den mellan Team Viking och Burgsvik Alva SK. Matchen slutade med storseger för Vikingarna, 7,5 – 0,5. Norrtelje Tidning var där och publicerade idag ett reportage om matchen, spana in länken för tjuvtitten på artikeln med bildspel, läs dagens tidning för hela artikeln. Team Viking fortsatte med att slå Rockaden Umeå med 7,5 – 0,5 på söndagen.

Från Roslagens Schackförbunds sida är vi väldigt nöjda och stolta med arrangemanget. Vi kunde erbjuda publik och spelare en förstklassig schackmiljö med väl upplyst lokal, bra utrymmen för analys och snack, friförtäring för både besökare och spelare, livesändning, partierna på storbildsduk samt felfri livesändning för hela världen.

Vi från Roslagens Schackförbund vill tacka alla som kom och tittade samt Roslagens Sparbank som sponsrade och var till stor hjälp i hela arrangemanget! Tack!

Ser fram emot framtida schackäventyr i Roslagen!

Bedards Link : rewe prospekt, netto marken discount prospekt, lidl prospekt, real prospekt

 


Skicka en kommentar

 

 
  1. avatar

    Simon Björk

    11 mars 2013 at 10:30

    Härligt med en högklassig schackfest i Norrtälje! Jag önskar att jag hade varit där. Nu får Team Viking se till att vinna elitserien så har vi två vinnarlag i distriktet!